Wil je met ons in contact komen?

  KMV St. Caecilia

  Koninklijke muziekvereniging St. Caecilia is een fanfarekorps dat bestaat uit een groep blazers (het orkest) en een groep slagwerkers (de drumband).

  Evenementen

  De vereniging doet serenades bij jubilea en andere bijzondere gebeurtenissen van donateurs. Om de begroting sluitend te krijgen, steken de leden vaak de handen uit de mouwen bij evenementen en gaan ze jaarlijks langs de deur om te vragen of je donateur wilt worden of blijven.

  Stichting

  Ze hebben in 2011 een stichting opgericht om financiële middelen bij elkaar te brengen voor toekomstige grote uitgaven en werken daarvoor samen met Saasveldse ondernemers. Alles met elkaar weten ze op deze manier de Saasveldse muziekvereniging financieel gezond te houden wat een belangrijke basis vormt voor de muzikale toekomst van ons dorp.

  Instrumenten bespelen

  Ze verzorgen ook het muziekonderwijs voor leerlingen en bieden de mogelijkheid om andere instrumenten te leren bespelen.

  De leden repeteren wekelijks om nieuwe muziekstukken te leren beheersen en treden op bij diverse concerten, wedstrijden en plaatselijke activiteiten zoals de Sinterklaasintocht en Palmpasenoptocht.

  De repetities vinden plaats in het muziekgebouw naast de gymzaal aan de kant van de nieuwe parkeerplaats. Het orkest repeteert op dinsdagavond en de drumband op maandagavond.

  Contact

  Als je meer informatie wilt over de vereniging, kun je contact opnemen met één van de bestuursleden:

  • Voorzitter: Henri Veldhuis | hhgveldhuis@hotmail.com | 06 – 811 46 275
  • Secretaris: Esther Scholten | secretariaatstcaecilia@hotmail.com
  • Penningmeester: Werner Gijsbers
  • Overige leden: Romy Breukers, Koen Hesselink, Bart Harink, Maarten Hofhuis
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico