Wil je met ons in contact komen?

  Sport & vereniging

  Saasveld heeft een breed sportaanbod en er is voor iedereen wel een sport of activiteit te vinden die past bij zijn of haar interesses en niveau. De sportverenigingen in Saasveld dragen bij aan een gezonde en sportieve levensstijl.

  Voetbalvereniging Saasveldia

  Voetbalvereniging Saasveldia is een sportverenigingen in Saasveld die zich richt op voetbal. Saasveldia heeft verschillende teams die deelnemen aan de competitie van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond). Het eerste elftal speelt momenteel in de vierde klasse en het tweede elftal in de reserveklasse. Daarnaast heeft de vereniging ook teams voor de jeugd en de dames. Alle leeftijden en niveaus kunnen terecht om hun passie voor voetbal te delen. Met een goede sfeer binnen de vereniging is Saasveldia een vereniging waar je je snel thuis zult voelen.

  Meer informatie vind je op www.saasveldia.com

  Volleybalvereniging Saasveldia

  Volleybalvereniging Saasveldia is één van de sportverenigingen in Saasveld en biedt volleybal voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen van alle niveaus en leeftijden. Saasveldia heeft verschillende teams die deelnemen aan de competitie van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond). Om tijdens de wedstrijden goed voor de dag te komen wordt er één of meerdere malen per week getraind.

  Lijkt volleybal je een leuke sport en heb je zin om een keer mee te trainen of te komen kijken? Kom dan gezellig langs! Volleybalvereniging Saasveldia is een gezellige en actieve vereniging waar volleyballers van alle niveaus en leeftijden terecht kunnen voor een potje volleybal en gezelligheid.

  Meer informatie vind je op www.saasveldia.nl

  Tennisvereniging TV Saasveldia

  TV Saasveldia is de tennisvereniging van Saasveld en heeft zes tennisbanen op het complex. De vereniging biedt tennislessen op alle dagen van de week aan voor beginners en gevorderden en heeft teams die meedoen aan de KNLTB-competitie. Het is mogelijk om het hele jaar door te tennissen, aangezien er in de winterperiode ook gebruik gemaakt kan worden van twee binnenbanen. De vereniging biedt verschillende activiteiten en evenementen aan voor haar leden, zoals clubtoernooien, toss-avonden, trainingen en competitiewedstrijden. Ook voor de jeugd worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een jeugdkamp.

  Meer informatie vind je op www.tennissaasveld.nl

  Jong Nederland Saasveld

  Jong Nederland Saasveld is een jeugdclub, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Vanaf het vierde tot het zestiende jaar kan iedereen bij Jong Nederland Saasveld terecht. En omdat iedereen het leuk vindt om met leeftijdgenoten te spelen, zijn de clubs ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Ben je ouder dan 16 jaar ? Ook dan heeft Jong Nederland Saasveld veel voor jouw in petto. Want de doelstelling van Jong Nederland Saasveld is kinderen een gevarieerd aanbod doen in spel en ontspanning.

  Meer informatie vind je op www.jnsaasveld.nl

  PSV de Molenruiters

  De vereniging is voor ruiters met een eigen paard of pony en maakt gebruik van de manege van de familie vd. Galiën te Vrouwenparochie. Heb je geen eigen paard/pony en wil je toch paardrijles gaan nemen, neem dan contact op met familie vd. Galiën van Manege Molenruiters. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond, de KNHS. Als lid van de vereniging ben je automatisch lid van de KNHS en van de Regionale Bond Friesland. Hierdoor mag je meedoen aan officiële, door de KNHS goedgekeurde wedstrijden.

  Meer informatie vind je op www.molenruiters-saasveld.nl

  Jeu de Boules club ’t Ancre

  Kom gezellig Jeu de Boules spelen bij het Cafe Restaurant ‘t Anker aan de Bornsestraat 43 in Saasveld. Het is een betaalbare sport voor iedereen die op de maandagmiddag tijd heeft. Het enige wat je nodig hebt is een set Jeu de Boule ballen, die ongeveer +/- €10.- kosten. Uiteraard valt er ook altijd een setje te lenen.

  Heb je interesse? Kom dan maandagmiddag 14.30 uur langs bij ‘t Anker. En vergeet de Jeu de Boule ballen niet mee te nemen voor een gezellige middag in de buitenlucht!

  Schietvereniging Saasveld

  Schietvereniging Saasveld is een van de oudste verenigingen in Saasveld. De roots van de vereniging liggen bij de Schutterij van Saasveld. Het zit gevestigd aan de Bornsestraat in Saasveld en het wordt uitgevoerd in de VIP-Room van manege ‘De Ankerhal’. Bij Schietvereniging Saasveld kunnen leden schieten met verschillende vuurwapens, zoals luchtgeweer en/of luchtpistool. De vereniging beschikt over een eigen schietbaan met moderne faciliteiten en veiligheidsmaatregelen. Er worden regelmatig wedstrijden en competities georganiseerd waar leden aan kunnen deelnemen.

  Heb je interesse? Kom dan maandagavond een bezoekje brengen aan De Ankerhal om de schietsport eens uit te proberen.

  Senioren gym

  Seniorengym in Saasveld biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook sociale voordelen. Deelnemers hebben de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken terwijl ze werken aan hun gezondheid en welzijn. Het kan ook een leuke en plezierige manier zijn om de dag door te brengen. De seniorengym vindt plaats in de gymzaal van Saasveld.

  • Elke woensdagochtend: 09.30 - 10.00 uur: Gym

  • Elke woensdagavond: 19.00 - 20.00 uur. Daarna is er de mogelijkheid voor een potje volleybal op eigen regels en niveau.

  • Elke donderdagavond: 20.00 - 21.00 uur: Steps

  Meer informatie? Neem contact op met Hermien Lenferink: 074-3494379


  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico