Wil je met ons in contact komen?

  Oldtimerclub

  Als stichting hebben ze als hoofddoel om oude technieken en ambachten in stand te houden en deze werkend aan het publiek te tonen. Ze zijn met name geïnteresseerd in oldtimers, trekkers, landbouwvoertuigen en -werktuigen, stoommachines, stationaire motoren en andere historische voertuigen en machines. Door deze te behouden en te presenteren, willen ze de komende generaties laten zien welke middelen men vroeger gebruikte om zware handenarbeid te vervangen voor automatisering.

  Internationale Oldtimerdag

  Jaarlijks organiseren ze de Internationale Oldtimerdag in Saasveld. Dit evenement trekt deelnemers uit binnen- en buitenland, met name uit Duitsland. Als club bezoeken ze ook andere oldtimerdagen in binnen- en buitenland, waarbij ze graag in colonne rijden en er een gezellige dag van maken.

  De evenementen vinden plaats op de hoek van de Loodijk en de Loohavenweg te Dulder-Saasveld. De Internationale Oldtimerdag wordt jaarlijks gehouden op de vierde zondag van juni, en is een echt familie-uitje met een groot randprogramma. Ze willen dit evenement voor iedereen toegankelijk maken, daarom hebben kinderen tot twaalf jaar (onder begeleiding) gratis toegang en is parkeren gratis. Volwassenen betalen slechts € 5,- per persoon.

  Naast hun passie voor oude technieken en machines, hechten ze ook waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Daarom doneert de Oldtimerclub elk jaar aan een goed doel.

  Contact

  Voor meer informatie over de stichting en evenementen kun je terecht op de website www.oldtimerclubsaasveld.nl.

  Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met:

  • De voorzitter: Jan Wolbert (tel: 074-3494530, e-mail: janwolbert.jw@gmail.com)
  • Secretaris: Jos Fransen (tel: 074-3494535, e-mail: fransen.saasveld@gmail.com)
  • Penningmeester: Gerrit Zumgrotenhof (tel: 074-3494502, e-mail: gfm.zumgrotenhof@planet.nl)
  • Of bestuurslid: Herald Franken Volmerink.
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico