Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Fietsen of wandelen

  Parkeer je auto op het plein voor de basisschool (vlakbij de kerk) en bepaal jouw wandel- of fietstocht via het knooppuntennetwerk. Er staat een groot informatiebord van waaruit je verschillende mooie routes kunt uitstippelen. Tip: begin je sportieve uitje met een wandelommetje door ’t Gravenbos. Bos, veen en weiland wisselen elkaar af. De duur daarvan? Ongeveer drie kwartier. Of breng een bezoek aan de kerktuin. In de zomer is deze geregeld opengesteld voor geïnteresseerden.

  Twentepad

  Wist je dat het Twentepad langs ons dorp loopt. Een prachtige wandelroute die een goed beeld biedt van de gevarieerdheid van de Twentse noordoosthoek.

  Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden in onze mooie omgeving. Daarvoor verwijzen we naar VVV Ootmarsum Dinkelland.

  Molenvenroute

  Dit is één van de routes die je kunt starten vanaf het kerkplein. Het is een fietsroute die door het laagst gelegen deel van de Twentse stedenband loopt. Al het hemelwater dat in het oosten en midden van Twente valt, stroomt via een stelsel van beekjes naar dit punt. Niet voor niets heet een buurtschap in dit gebied Waterregge. Vergeet niet bij het Molenven af te stappen om een rondje rond de veenafgravingen te lopen. Dat duurt ongeveer een half uurtje. Tip: zoek de vogelhut voor een prachtig uitzicht over het water.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico