Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Hapje en drankje

  Saasveld heeft verschillende horecagelegenheden. Van een heerlijk hapje bij 't Anker of een drankje bij Dancing Bruins. Saasveld heeft het allemaal!

  Ambachtelijke bakker Schabbink

  Inmiddels alweer de derde generatie die hier op een ambachtelijke manier aan het bakken is. Voor het brood en de patisserie rijden de mensen om. Tevens een klein terras voor een heerlijk kopje koffie of thee met een broodje of een stuk taart.

  't Anker

  Al meer dan 100 jaar een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een gezellig café-restaurant met een grote speeltuin. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor anderen een heerlijke pleisterplaats. Met een mooi, gedeeltelijk overdekt terras tussen de bomen en een prima keuken.

  Vleeshouderij Saasveld

  Passie voor vlees, maar dan ook een echt karakteristiek goed stuk vlees, dat is wat hun drijft. En dat willen ze jou laten proeven. Daar doen ze dagelijks hun stinkende best voor, om samen met het team, elke dag net dat stapje meer te zetten, om jou stukje vlees nog beter tot z’n recht te laten komen.

  Cafe/Dancing Bruins

  Hartje Saasveld en al generaties lang een begrip. Een bruin café met een gedeeltelijk overdekt terras. Hapje, drankje, vriendelijke bediening: kortom: prima plek om gezellig aan te leggen.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico